3 jaar Lingua Taalles 🎈

Hoi allemaal, Lingua Taalles bestaat vandaag 3 jaar!🥳🎂🎈 Om dat te vieren wil ik mijzelf even voorstellen:

mijn naam is Helga en ik ben de oprichter van Lingua Taalles. Naast taalfanaat ben ik gediplomeerd taalwetenschapper en heb ik ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van bijles voor verschillende talen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen een taal moet kunnen leren. Toch zijn er zo veel leerlingen die met de hakken over de sloot hun taalvakken halen, of gewoon helemaal in de sloot vallen. Voor die leerlingen is Lingua Taalles er.

Bij Lingua Taalles zorg ik niet alleen voor betere leerresultaten. Samen achterhalen we ook de oorzaken van problemen die leerlingen ervaren, hierdoor ondersteun ik het algemene leerproces van mijn leerlingen en zorg ik ervoor dat leerlingen zichzelf en hun leerstijlen beter leren kennen.

Het overgrote deel van de leerlingen die bij mij starten worstelen met hun dyslexie en hebben een gebrek aan zelfvertrouwen. Als deze leerlingen bij mij klaar zijn beheersen ze niet alleen hun doeltaal, maar weten ze ook hoe ze vol zelfvertrouwen met hun dyslexie kunnen werken.

Mijn bijlessen geef ik al een paar jaar online. Dit kan eng lijken en sommige mensen zien nog niet de waarde in van online taalonderwijs. Toch worden taallessen al in zo veel varianten online verzorgd. De voornaamste reden waarom 1-op-1 online taalles zo populair is, is omdat het werkt! Ook in mijn lessen zijn de cijfers en motivatie hoog gebleven. Mijn leerlingen zijn er enorm blij mee en vinden het minstens even fijn als fysieke bijles.