Bijles Engels

Voor wie?

De Engels bijles van Lingua is bedoeld voor middelbare scholieren die moeite hebben met het vak Engels en hierbij meer begeleiding en hulp willen.

Een-op-een

De bijles wordt, zoals gebruikelijk is, een-op-een gegeven. Hierdoor is het mogelijk voor mij als docent om veel aandacht te geven aan mijn leerling en deze goed te kunnen begeleiden als we een moeilijk punt tegen komen.  

Lesmethode

Voor de bijlessen wordt geen gebruik gemaakt van een specifieke lesmethode. De vorm en inhoud van de lessen wordt afgestemd op de interessen, kwaliteiten, groeipunten en doelen van de leerling. Iedere leerling is namelijk anders. Dit betekend dat niet iedere leerling op dezelfde manier leert. Dit zorgt ervoor dat de lessen erg flexibel opgesteld zijn, waardoor er bijna altijd plek en tijd is om aandacht te besteden aan last-minute problemen of opdrachten.

Lesduur

Een les bij Lingua duurt een uur. In overleg is het mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te plannen als u langer dan een uur les wil. U kunt geen les van minder dan een uur aanschaffen.

Locatie

De lessen worden aan huis gegeven, wat betekend dat ik langskom om de les te geven. Dit wordt gedaan omdat gebleken is dat leerlingen makkelijker leren in een vertrouwde omgeving waar zij zich comfortabel voelen.