Lingua Summer School

Leer zelfverzekerd Engels spreken met Lingua Summer School

Leer samen met andere middelbare scholieren uit heel Nederland om beter en zelfverzekerder Engels te spreken met conversatielessen. Tijdens de lessen leer je gesprekken voeren, je mening delen, meningen van anderen bespreken en op een vloeiende manier Engels te spreken.

Leer samen
De conversatielessen van Lingua Summer School worden gehouden in groepen van 4 leerlingen. Hierdoor werk je samen met leeftijdsgenoten aan het verbeteren van je Engels, maar is er ook genoeg persoonlijke aandacht van de docent.

Communicatie
De conversatielessen van Lingua Summer School zijn gericht op leren communiceren met leeftijdsgenoten in het Engels. Dit is een van de belangrijkste aspecten bij het leren van een taal, maar iets waar op school niet altijd genoeg ruimte voor is. Dankzij onze kleine groepen krijgt iedereen voldoende ruimte om te spreken en kan iedereen zichzelf ontwikkelen.

Professionele docent
Onze lessen worden gegeven door een ervaren Engels docent met FCE en CPE cambridge diploma’s en een universitair diploma Taalwetenschap. Daarnaast hebben wij ervaring met leerlingen met leerproblemen zoals dyslexie en AD(H)D.

Online
Je kunt overal waar je bent meedoen aan de Lingua Summer School. Dankzij de online lessen via Microsoft Teams heb je alleen een goede internetverbinding nodig. Je kunt dus zelfs op vakantie meedoen!

Voor: middelbare scholieren uit heel Nederland

Kosten: € 175,-

Lessen: 2x per week 1 uur voor 4 weken

Periodes: juli – augustus

Locatie: thuis (online), Microsoft Teams

Aanmelddeadlines: 24 juni (voor lessen in juli), 25 juli (voor lessen in augustus)

Nog 16 plekken beschikbaar!


Language is not a genetic gift, it is a social gift. Learning a new language is becoming a member of the club – the community of speaker of that language.

Frank Smith


Laten we samen iets moois opbouwen.