Bijles

Lingua Taalles is een taalspecialistisch bijlesbureau, waar leerlingen in een veilige omgeving hun taalvaardigheid kunnen ontwikkelen die zij nodig hebben om te kunnen groeien. Niet alleen binnen een schoolomgeving, maar ook als persoon.


Onze kenmerken

Individuele Aandacht

De leerlinggerichte lessen bij Lingua Taalles zorgen ervoor dat leerlingen de tijd en aandacht krijgen die zij nodig hebben om te groeien. Wij geloven in een flexibele lesmethode die aangepast kan worden aan de behoeften en kwaliteiten van iedere leerling.

Taalgerichte lessen

De bijlessen van Lingua Taalles worden gegeven door een taalspecialistische docent met een achtergrond in taal- en onderwijswetenschap. Hierdoor worden de lessen gegeven met wetenschappelijke kennis van o.a. (tweede)taalverwervingsprocessen.

Life Long Learning

Wij geloven in het meegeven van vaardigheden die leerlingen de rest van hun leven nodig zullen hebben! Bijvoorbeeld door hen een taalbewuste denkwijze aan te leren. Door taalbewustzijn te promoten, geloven we dat leerlingen beter kunnen functioneren in een moderne, meertalige en internationale samenleving.


Wat andere ouders zeggen:

Lingua Taalles heeft gezorgd voor een flinke verbetering van de cijfers van mijn dochter. De cijfers schieten omhoog!

― Kari-anne, ouder

Helga heeft er echt voor gezorgd dat mijn zoon over kon van VWO 3 naar VWO 4.

― Helen, ouder

Nog niet zeker?

Wil je zeker weten of Lingua Taalles ? Voor we beginnen aan de bijlessen is er een kennismakingsgesprek. Hierbij kunnen we dieper ingaan op hoe de lessen eruit gaan zien. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we waar de moeilijkheden liggen en hoe we daaraan kunnen werken.

Neem contact met ons op om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, of voor meer informatie!

Over ons

Ik ben Helga de Gier, docent en oprichter van Lingua Taalles.

Lingua Taalles is ontstaan om taalonderwijs toegankelijk te maken door persoonlijke ondersteuning te geven.