Bijles Engels

Voor wie?

De Engels bijles van Lingua Taalles is bedoeld voor middelbare scholieren of studenten die moeite hebben met het vak Engels en hierbij meer begeleiding en hulp willen.

Een-op-een

De bijles wordt, zoals gebruikelijk is, een-op-een gegeven. Hierdoor is het mogelijk voor mij als docent om veel aandacht te geven aan mijn leerling en deze goed te kunnen begeleiden als we een moeilijk punt tegen komen. 

Lesmethode

Voor de bijlessen wordt geen gebruik gemaakt van een specifieke lesmethode. De vorm en inhoud van de lessen wordt afgestemd op de interesses, kwaliteiten, groeipunten en doelen van de leerling. Iedere leerling is namelijk anders. Dit betekent dat niet iedere leerling op dezelfde manier leert. Dit zorgt ervoor dat de lessen erg flexibel opgesteld zijn, waardoor er bijna altijd plek en tijd is om aandacht te besteden aan last-minute problemen of opdrachten.

Lesduur

Een les bij Lingua Taalles duurt een uur. In overleg is het mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te plannen als u langer dan een uur les wil. U kunt geen les van minder dan een uur aanschaffen.

Locatie

Online: De lessen worden online gegeven, de combinatie van Skype en Google Drive creëert hierbij een interactieve lesomgeving. Uit ervaringen van leerlingen is gebleken dat de online lessen dezelfde kwaliteit hebben als lessen aan huis.

(Tijdelijk niet beschikbaar) Aan huis: De lessen kunnen ook aan huis worden gegeven, wat betekent dat ik langskom om de les te geven.

Blog

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.